(Don't forget to translate the post,at the right)
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
Ευχαριστώ Μαμά,τέλεια Γεύση,τέλεια και η Καρδούλα σου!! |
Υλικά
1 ποτήρι ελαιόλαδο*
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό*
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
extra goodies και προαιρετικά
κανέλλα σκόνη
αμύγδαλα
κουκουνάρια
σταφίδες ξανθές
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό*
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
extra goodies και προαιρετικά
κανέλλα σκόνη
αμύγδαλα
κουκουνάρια
σταφίδες ξανθές
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι.
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι.
Ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 2 (με διαβάθμιση 1-3) γιατί αρπάζει γρήγορα το σιμιγδάλι όταν ζεσταθεί και δεν θέλουμε καμένο σιμιγδάλι.
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι.
Ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 2 (με διαβάθμιση 1-3) γιατί αρπάζει γρήγορα το σιμιγδάλι όταν ζεσταθεί και δεν θέλουμε καμένο σιμιγδάλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου