+Followericious+

Μανιταρόσουπα//Mushroom soup.

(Don't forget to translate,at the right!!)


Η καλύτερη συνταγή Μανιταρόσουπας και με τις πραγματικά λιγότερες θερμίδες προσαρμοζεται εύκολα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων.Με μόνο 157θερμίδες.Τόσο εύκολο και τόσο γευστικό.Απολαύστε την!!!!




Υλικά(για 4 ατομα)
750 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλία ελαιόλαδο

2 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 κρεμμύδι
1 κουταλάκι κορνφλάουρ
αλάτι – πιπέρι

λίγο άνιθο




Εκτέλεση
Βράζετε τα μανιτάρια με νερό για 20 λεπτά.Βάζετε στο μπλέντερ 1 σκελίδα σκόρδο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, 1 κουταλιά λάδι, 1 κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
Αναμειγνύετε όλα τα υλικά και η σούπα σας είναι έτοιμη.Αν θέλετε να γίνει πιο βελουτέ, προσθέστε την ώρα που βράζει 1 κουταλάκι κορν – φλάουρ αραιωμένο με λίγο κρύο νερό.Στο τέλος προσθέτουμε και λίγο άνιθο για χρώμα και γεύση.

                                                       


                                                             Πίνακας Διατροφικής αξίας:




Τι δεν γνωρίζετε για τα Μανιτάρια και την Διατροφική τους Αξία:


Τα μανιτάρια είναι χαμηλών θερμίδων τρόφιμα με πολλά θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια είναι μόνο περίπου 9 θερμίδες. Τα μανιτάρια είναι μια πηγή βιταμινών Β και Kαλίου. Τα μανιτάρια αποτελούν επίσης μια πηγή σεληνίου. Ένα αντιοξειδωτικό, το σελήνιο προστατεύει την καρδιά σας και άλλα όργανα από βλάβες που προκαλούνται από την οξείδωση. Μανιτάρια παρέχουν επίσης στον οργανισμό σας διάφορες πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...