Makes 2 servings / 2 μερίδες
Ingredients /Συστατικά5 | oz light tuna /145γρ. τονου | |||||
3 | oz diced tomatoes / 84γρ. ψιλοκομμενες ντοματες | |||||
1 | avocado / 1 αβοκαντο | |||||
1 | tsp extra virgin olive oil / 1 κουταλακι παρθενο ελαιολαδο | |||||
1 | oz reduced fat feta cheese / 28γρ. φετα |
Directions / Οδηγίες
- Drain tuna, put in a bowl / Στραγγίστε τον τόνο, βάλτε σε ένα μπολ
- Add a 1/2 to 1 Tbsp of the liquid that the tomatoes were packed in and then add 2 or 3 Tbsp of diced tomatoes /Προσθέστε 1/2 έως 1 κ.σ. από το υγρό που οι ντομάτες έχουν συσκευασθεί και στη συνέχεια προσθέστε 2 ή 3 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένες ντομάτες
- Add 1/8 or 1/10 of an avocado, diced /Προσθέστε 1/8 ή 1/10 του αβοκάντο
- Further crumble feta cheese when adding /Προσθέστε την φετα σε κομματακια
- Mix all together, being gentle as to keep the avocado in pieces and not mashed /Ανακατεψτε ολα μαζι αλλα με προσοχη το αβοκαντο ωστε να μην τεμαχιστει .
- Add Salt and pepper...whatever suits your taste /Προσθεστε αλατι και πιπερι αναλογα με το τι ταιριαζει στην γευση σας .
Bad points /Μειονεκτηματα
(via caloriecount) |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου